Taidekoulu Maa etsii tuotanto- ja opintosihteeriä

Taidekoulu Maa etsii tuotanto- ja opintosihteeriä

Tämä teksti on valitettavasti saatavilla vain kielillä: Amerikanenglanti. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

TAIDEKOULU MAA ETSII TUOTANTO- JA OPINTOSIHTEERIÄ

Taidekoulu Maa on on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen taideoppilaitos kauniissa ympäristössä Suomenlinnassa. Työyhteisönä Taidekoulu Maa on joustava ja hallintorakenne on kevyt.

Taidekoulu Maa on pieni, kokeileva taidekoulu, jossa opetus keskittyy ajankohtaisen nykytaiteen työmenetelmiin. Taidekoulu Maassa voi opiskella kolmivuotisella nykytaiteilijan ammattiin valmistavalla päivälinjalla sekä avoimilla iltakursseilla. Opiskelijoita koulussa on vuosittain päivä- ja iltalinjalla yhteensä noin 80. Opettajat ovat taiteen eri alojen ammattilaisia.

Titteli: tuotanto- ja opintosihteeri

Toimenkuvaan kuuluu:
-Yhteydenpito opiskelijoihin
-Opintorekisterin ylläpito
-Taloushallinto
-Yhdistyksen johtokunnan sihteerinä toimiminen
-Viestintä
-Opintosuunnitelman laatiminen ja koulun toiminnan suunnittelu yhdessä rehtorin ja johtokunnan kanssa

 

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työhön, mutta myös hyvää ryhmätyötaitoa. Toivomme kokemusta ja osaamista taide- tai kulttuurialan tuotannosta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työaika on neuvoteltavissa 60-80% osuudeksi kokoaikatyöstä. Työsuhde on jatkuva ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkatoive kuullaan, ja palkkaetuna on HKL:n matkakortti.

Lähetä lyhyt motivaatiokirje ja ansioluettelo  31.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: info@taidekoulumaa.fi

Tiedusteluihin vastaa: Tp. Tuotanto-ja opintosihteeri Johanna Fredriksson, 09-668102 (ma-to 9:30-12:30)