MAAN UUMEN Book Launch

MAAN UUMEN
Taidekoulu Maa / Art School Maa 1986–2021

Toim. / Ed. Emma Lilja & Minna Henriksson
Julkaisija / Publisher: Taidekoulu Maa

 

Kutsumme Sinut lämpimästi Taidekoulu Maan historiikin julkistamistilaisuuteen perjantaina 20.5.2022 klo 18 alkaen koulun MAA-tila -galleriaan Sörnäisiin osoitteeseen Pääskylänrinne 10.

Vuonna 2021 Taidekoulu Maa täytti 35 vuotta. Sen kunniaksi kokosimme julkaisun koulun tähänastisesta, monivaiheisesta ja osin unohduksiin jääneestä historiasta. Tämän lisäksi julkaisu on myös puheenvuoro vapaan ja itsenäisen taidekoulutuksen puolesta.

Luvassa on ainakin rentoa yhdessäoloa, väläyksiä Taidekoulu Maan historiaan (ja tulevaisuuteen) sekä tarjoilua. Julkaisun kokoajat esittelevät kirjaa lyhyesti klo 18:30. Kirjaa on myynnissä tarjoushintaan. Maksu käteisellä tai MobilePaylla.

Taidekoulu Maan entiset ja nykyiset opiskelijat, opettajat ja muu henkilökunta, sekä kaikki muut Maan toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Sanaa saa mieluusti levittää.

**
Tapahtumassa noudatetaan Taidekoulu Maan eettisiä ohjeita: https://bit.ly/38G2Abq.

Saavutettavuustiedot:
- MAA-tila on 350 metrin päässä Sörnäisten metroasemalta, sekä 250 metrin päässä linja-autojen 2409, 2413 & 2411 pysäkistä.
- Gallerian edessä on 2. vyöhykkeen pysäköintiruutuja.
- MAA-tila on katutasossa. Sisään tullessa kynnys on enimmillään 6 cm korkea, ja ovi on 77 cm leveä. WC:ssä on 2 cm korkuinen kynnys, mutta se ei ole tarpeeksi tilava, jotta saavutettavuuskriteerit täyttyisivät. Lähin esteetön WC on 50 metrin päässä, Sörkän Ruusu ravintolassa. Mutta heidän ramppinsa on saatavilla vain pyynnöstä ja ravintolan aukioloaikoina.

Lue lisää Facebook-tapahtumasssa