Saara Taipale, Ida Tomminen & Emppu Veinola: KUORIN MAA-tilassa 13.1.–24.1.2021

13.1.–24.1.2021

MAA-tila, Pääskylänrinne 10, 00500 Helsinki

Avoinna: ke–pe 14–18, la–su 13–17

 

ℎ ℎ, ̈ ̈̈ .

—-

 

MAA-tila julkistaa innolla kolmen Taidekoulu MAAn nykyisen opiskelijan, Saara Taipaleen, Ida Tommisen ja Emppu Veinolan, yhteistyönäyttelyn. Tulevina viikkoina taiteilijat käyttävät MAA-tilaa työstääkseen uutta tutkimusprojektiaan.

”Yritämme paikantaa salaisuutta, mitä se kenellekin tarkoittaa ja ketä tai mitä se palvelee. Salaisuus on usein yksityistä ja siksi koemme että on tärkeää tutkia sitä yhdessä. Puramme salaisuutta dialogina; tekstuurien, sanojen, havainnollistavien kaavioiden ja visuaalisten vaikutelmien kautta. Työskentelemme MAA-tilassa luoden mahdollisuuden jaetulle mielelle.”

Saara työskentelee piirtämisen ja tekstin kanssa. Hänen viimeaikaiset työnsä ovat käsitelleet valinnan prosessia ailahtelevassa yhteisössä.

Ida työskentelee videon ja tekstiilin kanssa. Hänen teoksensa käsittelevät sosiaalisten suhteiden ristiriitoja, identiteettiä ja unelmia.

Emppu työskentelee miellekarttojen, videon ja installaation parissa. Hänen teoksissaan tekemisen fyysisyys ohentaa olemassa olevien ja olemattomien tilojen rajoja.

 

 

—-

Covid-19:

Työntekijöidemme ja vierailijoidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Kiinnitämme erityistä huomiota näyttelytilan hygieniaan sekä rajoitamme näyttelykävijöiden määrää tarvittaessa. Jos sinulla on oireita, tulethan käymään toisena ajankohtana. Lisätietoa:https://www.maatilaprojectspace.fi/visit-us

Lue turvallisemman tilan periaatteistamme:https://www.maatilaprojectspace.fi