Avoin harjoittelupaikka: Maa-Tila project space etsii harjoittelijaa

Etsimme osa-aikaista harjoittelijaa Maa-Tilaan syyskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan.

Maa-Tilasta
Maa-Tila on projektitila keskusteluille, kohtaamisille ja tilallisille kokeiluille. Sen keskiössä ovat kokeelliset, keskustelevat, sotkuiset, kriittisesti asennoituneet ja huomiota vaille jääneet tavat tehdä. Maa-Tila sijaitsee Pääskylänrinteessä Helsingin Sörnäisissä. Projektitilaa ylläpitää Taidekoulu Maa.

Harjoittelija tehtäviin kuuluu muun muassa:
• näyttelyvalvonta projektitilassa ja asiakaspalvelu gallerian aukioloaikoina
• projektitilan toiminnan kehittäminen ja suunnittelu
• markkinointi ja tiedotus
• viestintä taiteilijoiden kanssa
• avustaminen näyttelyn pystytyksessä
• oppia tuntemaan taidekasvatuksen ja tapahtumatuotannon alaa, verkostointia nykytaiteen alalla
• avustaminen Taidekoulu Maan tapahtumissa ja muissa tehtävissä

Työaika ja harjoittelun kesto
Harjoittelu on osa-aikainen. Työaika on noin 18 tuntia viikossa Maa-Tilan aukioloaikojen puitteissa (ke-pe klo 14-18, la-su klo 13-17). Harjoittelun kesto on 4 kuukautta (osa-aikainen, syyskuusta joulukuuhun) tai sopimuksen mukaan.

Kenelle harjoittelu sopii?
Harjoittelu sopii parhaiten opiskelijalle osana opintoja tai työkokeiluun. Huomio: Työkokeilu Työ- ja elinkeinotoimiston kautta edellyttää että hakija on ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi ja on oikeutettu työkokeiluun. Työharjoittelu osana opintoja vaatii harjoittelutuen (esimerkiksi yliopiston harjoittelutuki). Tämä harjoittelu ei edellytä suomen kielen taitoa. Toivomme harjoittelijalta itsenäistä työotetta ja kiinnostusta nykytaidetta ja taidekasvatusta kohtaan.

Palkka
Palkkana maksetaan vähintään Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan suuruista palkkaa (kokopäiväisestä työstä 1399 €/kk vuonna 2024). Palkka suhteutetaan työaikaan, eli 18 tunnin työviikkojen harjoittelussa palkka on 699,50 €/kk.

 

Miten voit hakea?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 9.6.2024 osoitteeseen: info@taidekoulumaa.fi. Käytä otsikkona “Harjoittelija syyskuu 2024” ja nimeä tiedostot “Etunimi_Sukunimi_syyskuu_2024”.
Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana, viimeistään viikolla 25.

Lisätietoja Maa-Tilasta: https://maatilaprojectspace.com/about
Lisätietoja harjoittelusta antaa Maa-Tilan koordinaattori Emma Lilja sähköpostitse. Lähetä kysymyksesi otsikolla “Kysymys harjoittelusta syyskuu 2024” osoitteeseen info@maatilaprojectspace.fi.