27.5.2024: Kierros Levyhallilla ja valmistujaiset

Tervetuloa osallistumaan Levyhallin kierrokseen ja Taidekoulu Maan 3. vuosikurssin valmistujaistilaisuuteen ja 4. vuosikurssin todistusten jakoon maanantaina 27.5.2024!

Maanantaina 27.5. klo 10-13 tutustumme ensin tarkemmin jokaiseen "Meni|Tuli" -näyttelyn teokseen tekijöidensä esitteleminä, sekä pohdimme yhdessä, mitä yksittäiset teokset ja näyttely kokonaisuudessaan kertovat suhteessa ympäristöönsä ja nykyhetkeen. Tilaisuus on osa kolmannen vuosikurssin lopputyöhön liittyviä opintoja. Toivomme, että tilaisuuteen osallistuu mahdollisimman moni Taidekoulu Maan opiskelija, opettaja ja mentori, sekä näyttelyn taiteilijoiden ystäviä, läheisiä ja kutsuvieraita.

Tunnin tauon jälkeen päivä jatkuu kolmannen vuosikurssin valmistujaisilla sekä nelosvuosikurssin todistusten jaolla, ja yhteisellä piknikillä Levyhallin läheisyydessä. Toivottavasti pääset mukaan kuuntelemaan ja puhumaan taiteesta ja juhlimaan 3. ja 4. vuosikurssia!

Päivän ohjelma:
klo 10-13 kierros
klo 13-14 tauko
klo 14-16 valmistujaiset ja piknik

Paikka:
Levyhalli, Suomenlinna B5, 00190 Helsinki

Saavutettavuus:
Levyhalli sijaitsee Suomenlinnassa. Lauttamatka Kauppatorilta Suomenlinnaan kestää noin 10 min. Kävely lauttarannasta Levyhallille on noin 700 m.
Suomenlinna pyörätuolilla (Palmuasema)
Saavutettavammat reitit Suomenlinnassa