Taidekoulu Maa etsii Opinto- ja hallintokoordinaattoria!

(NB! at the present moment this job position requires the use of Finnish language)

Taidekoulu Maa on on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen taideoppilaitos erityisessä ympäristössä Suomenlinnassa. Työyhteisönä Taidekoulu Maa on joustava ja hallintorakenne on kevyt. Hallintohenkilökuntaan kuuluu opinto- ja hallintokoordinaattorin lisäksi rehtori.

Taidekoulu Maa on pieni, kokeileva taidekoulu, jossa opetus keskittyy ajankohtaisen nykytaiteen työmenetelmiin. Koulun keskiössä on monimuotoisuus, jota se vaalii kaikessa toiminnassa ja rohkaisee oppilaitaan siihen. Pyrimme kouluttamaan tiedostavia, yhteiskunnallisesti toimivia taiteen tekijöitä. Arvomaailmaamme kuuluvat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, syrjimättömyys ja ekologinen kestävyys. Taidekoulu Maassa on käytössä moninaisuuden ohjeet, jotka löytyvät täältä.

Taidekoulu Maassa voi opiskella kolmivuotisella nykytaiteilijan ammattiin valmistavalla päivälinjalla sekä avoimilla iltakursseilla. Opiskelijoita koulussa on vuosittain päivä- ja iltalinjalla yhteensä noin 80. Opettajat ovat taiteen eri alojen ammattilaisia. Lisäksi Taidekoulu Maa ylläpitää MAA-tilaa, Helsingin Pääskylänrinteessä sijaitsevaa projektitilaa. Sen ohjelma kattaa vuosittain noin 20 taiteilijaa eri rooleissa. Taidekoulu Maa etsii parhaillaan paikkaansa suomalaisessa koulutusjärjestelmässä ja koulun tuleva status on keskeinen koulun jatkoa ja rakennetta määrittävä kysymys.

http://www.taidekoulumaa.fi/

Titteli: Opinto- ja hallintokoordinaattori

Toimenkuvaan kuuluu:

– Yhteydenpito opiskelijoihin & läsnäolo koululla toimiston aukioloaikojen puitteissa

– Opintorekisterin ylläpito

– Taloushallinto (budjetointi, talousseuranta, maksuliikenne, yhteydenpito kirjanpitäjään ym.)

– Viestintä

– Yhdistyksen johtokunnan sihteerinä toimiminen

– Opintosuunnitelman laatiminen ja koulun toiminnan suunnittelu yhdessä rehtorin ja johtokunnan kanssa

– Luentojen ja tapahtumien markkinointi ja koordinointi yhdessä rehtorin ja koulun projektitilan koordinaattorin kanssa 

– Harjoittelijan kanssa työskentely ja työn seuraaminen

– Koulun AV-laitteista huolehtiminen

– Koulun kiinteistöhuollon koordinointi

 

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työhön, mutta myös hyvää ryhmätyötaitoa. Toivomme kokemusta ja osaamista taide- tai kulttuurialan tuotannosta ja viestinnästä, sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ tapahtuu pääosin arkena päiväsaikaan, mutta tapahtumien tai yhteistyöprojektien aikana voi olla satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. 

Työaika on 80% kokoaikatyöstä. Työpaikkana on pääasiallisesti Taidekoulu Maan toimisto Suomenlinnan Susisaaressa, jonne on n. 1km kävelymatka lauttarannasta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa tammikuun 2023 puolessa välissä tai sopimuksen mukaan. Palkka on 2 200 €/kk. Työsuhde-etuihin kuuluu työsuhdematkalippu ja puhelinetu. 

Lähetä lyhyt motivaatiokirje ja ansioluettelo 2.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: h.ouramo@taidekoulumaa.fi.

Tiedusteluihin vastaa:

Maanantaina 28.11. klo 11-13 sekä torstaina 1.12. klo 13-15 rehtori H Ouramo, puh. 050 533 7895.