Taidekoulu MAA hakee rehtoria

Taidekoulu Maa hakee rehtoria 1.8.2020 alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. 

Taidekoulu Maa on on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen taideoppilaitos kauniissa ympäristössä Suomenlinnassa. Työyhteisönä Taidekoulu Maa on joustava ja hallintorakenne on kevyt. 

Taidekoulu Maa on kokeileva taidekoulu, jossa opetus keskittyy ajankohtaisen nykytaiteen työmenetelmiin. Taidekoulu Maassa voi opiskella kolmivuotisella nykytaiteilijan ammattiin valmistavalla päivälinjalla sekä avoimilla iltakursseilla. Opiskelijoita koulussa on vuosittain päivä- ja iltalinjalla yhteensä noin 80. Opettajat ovat taiteen eri alojen ammattilaisia. 

http://www.taidekoulumaa.fi/

Taidekoulu Maan rehtorin toimenkuvaan kuuluu opintosuunnitelman laatiminen sekä koulun toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Rehtorilla on vastuu koulun talouden suunnittelusta ja seurannasta sekä opetushenkilökunnan rekrytoinnista. Rehtorin odotetaan seuraavan aktiivisesti nykytaiteen ilmiöitä sekä osallistuvan yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Rehtorin työaika on 80%.

Hakijalta edellytetään erinomaisia taiteellisia ansioita ja hyvää opetustaitoa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävään valittavalta edellytetään monipuolista nykytaiteen asiantuntemusta ja kokemusta nykytaiteen kentän toiminnasta ja yhteistyöstä. Hakijalla tulee olla erinomainen suomen kirjallinen ja suullinen taito sekä hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan huomioon hallinnollinen osaaminen, opetuskokemus ja näkemys Taidekoulu Maan kehittämisestä. Ansioksi katsotaan myös kansainvälinen kokemus.

Palkkaus Sivistystyönantajat ry.n TES:in mukainen.

 

Lähetä motivaatiokirje, josta käy ilmi näkemyksesi työtehtävän hoitamisesta ja koulun tulevaisuudesta, sekä ansioluettelosi viimeistään 8.3.2020 sähköpostilla osoitteeseen:

info@taidekoulumaa.fi

Motivaatiokirjeen ja CV:n tulee olla pdf-muodossa ja mielellään samassa dokumentissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Taidekoulu Maan tuottaja Viivi Koljonen keskiviikkona 26.2. Klo 13–15 ja tiistaina 3.3. Klo 11–13. Puh. 041 319 5992.